IHANA KESÄ!

Juhannus oli ja meni. Kaunein juhannuskuvani on tässä: Kermavaahto, mansikat ja Uudenkaupungin marenki = kesä.
Kesä on myös herkullista aikaa.

Eilen aamulla olin fysioterapeuttikollegani kanssa vesijuoksemassa Samppalinnan maauimalassa. Ja voi että sen jälkeen oli mukavaa aloittaa työpäivä.
Tänä aamuna oltiin Naapureiden kanssa mansikkamaalla Paattisilla. Aamu oli raikas ja aurinkoinen. Mansikat olivat kuumista kesäpäivistä huolimatta suuria ja mehukkaita, joten ämpäri täyttyi vauhdilla, ja ehdin töihin kymmeneksi. Eipä tule talvella touhuttua aamuisin muuta kuin ihan ne välttämättömät. Pimeät aamut eivät siis ole minun juttuni.

Kelloliikkeessä on aloitettu valmistatutuminen kahden viikon lomasulkemiseen; asiakkaita on muistutettu valmiiden töiden noutamisesta ennen sitä.
Soittelen vielä tarvittaessa perään, ettei kenenkään vihkisormus tai rippilahjat jää lomailevaan kelloliikkeeseen. 

 Mutta kyllä se syksykin taas tulee – ensimmäiset ekaluokkalaisten kellohankinnat on jo tehty, vaikka lomakausi on parhaimmillaan. Ekaluokkalaiset ovat vielä niin innokkaita ja malttamattomia -muistaa sen itsekin omista lapsistaan. Kuopuksemme varsinkin. Nyt tilanne on sillä rintamalla ihan toinen;)

Kesäpukeutumistani koristaa uusi Fossil-rannekello, jonka suureen, koko ranteeni peittävään kellotauluun ihastuin heti. Ranneke oli väriltään pinkki ja sillä mentiin muutama päivä, koska puserokin sattui olemaan saman värinen. Nyt on vaihdettu tilalle valkoinen ranneke, jotta se sopii paremmin mihin tahansa kesäasuun. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.