JOULU ON JO OVELLA!

Jouluaatto on huomenna. Kelloliikkeen joulukuu on sujunut mukavasti glögin tuoksussa. Asiakkaamme ovat mielellään pysähtyneet kupposelle glögiä sateisen sään ja joulukiireiden lomassa. Glögi on tuonut myös pienen avun ruuhkahetkiimme; henkilökohtaisen palvelun odottelu on paljon mukavampaa jouluntuoksuisen juoman kera.

Marjo Leino

Tänä jouluna myös Kelloliike Salonen osallistui Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräykseen. Lahjoitusten kohteena ovat Turun alueen sosiaalitoimen 0-18 vuotiaat asiakkaat. Osallistuminen oli projektin vetäjän Marjo Leinon mukaan ollut ennätyksellistä, mikä on kyllä loistava uutinen. Samanlaista viestiä kuulin myös erään vaateliikkeen kassalta, kun kävin lunastamassa keräykseen toivottuja vaatelahjakortteja. Turkulaiset ovat olleet joulumielellä ja tarjonneet sitä anteliaasti myös muille.

Kelloliikkeen joulupaketeista avautuu tänä vuonna rannekelloja, seinäkelloja, herätyskelloja tai hopeakoruja. Koruissa paikallisuus, turkulainen käsityö tai suomalainen muotoilu ovat olleet merkittävä lisä, jota on arvostettu valittaessa joululahjoja. Herätyskelloja myytiin taas ennätysmäärä – lieneekö tavoitteena makuuhuoneen tietotekniikan minimointi, kuten eräs asiakas asian ilmaisi.
Lapsille ostettiin rannekelloja, mikä on näin digiaikana opettajienkin mielestä hyvä lahja tukemaan viisarikellon opettelua.


Hetken kuluttua laitetaan ”pillit pussiin” ja ajellaan kotiin. Kinkku on jo uunissa ja naapurit saapuvat glögille parin tunnin kuluttua. Sitä ennen pitäisi varmaan tehdä jonkinlainen joulusiivous – onneksi on taas viimetippa.

Rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.