Maaliskuu – huhtikuu

Kellonvaihtoviikkojen satoa

Kellonvaihtoviikot ovat ohi – saimme taas valtavan kasan kierrätettävää. Mietin vaan, että minne ennen hävitettiin vanhat, tarpeettomat, rikkinäiset kellot?

Kelloliike Salosen historian ensimmäinen Kellojen päivä piti olla kuvakavalkadina täällä blogissa, facebookissa ja kotisivuillamme mutta päivä hurahti asiakaspalvelussa niin että yhtään ainutta kuvaa en ehtinyt ottaa! Pahoitteluni. Ensimmäiset asiakkaat olivat uusi kello ranteessaan jo ennen virallista avaamista klo 10. Ei voi yrittäjä olla muuta kuin erittäin tyytyväinen päivän tuomaan asiakasvilinään.
Erityiskiitos Juha R:lle, joka edusti kelloharrastajia kellopäivämme ohjelmassa.

Paikallislehdissä Suomen Kelloseppäliiton julkaisut päivästä eivät ylittäneet uustiskynnystä mutta saatiin sentään mukava artikkeli paikallisen kellosepän työskentelystä. Aprillipäivänä kellot olivat aiheena Turun Sanomien Muoti-liitteen sivulla – ei mikään pilailujuttu.

Onko tukka hyvin?

Onko tukka hyvin – näkyykö kello?- kampanja tarvitsee ehdottomasti jatkoa vielä keväällä. Hiustenhoitotuote oli asiakkaiden mielestä hauska juttu kello-ostoksen lisänä. ”Geelille ja sunprotectionille löytyy varmasti käyttöä”.

Ulkoseinämme sai uuden mainoskankaan – Paletti sormusperheen uusin, Amelie- koristaa nyt kelloliikkeen ulkoseinää hempeillä väreillään. Iltapäivän auringonpaisteessa otettu kännykkäkuva ei valitettavasti tee oikeutta kuvalle eikä väreille, joten tule paikanpäälle katsomaan.

Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.