POMPOM ja SEIKO ASTRON

Kelloliikkeen ikkunavastaava-somistaja Sarai laittoi minulle viime viikolla sähköpostia koskien seuraavaan aamuun sovittua ikkunasomistusta: ”PomPomit ovat helppoja, hauskoja ja halpoja”.
Olin aivan ulalla, mitkä ihmeen PomPomit?
Sarai pyysi tarkistamaan asian Googlesta. Ja Googlehan tietää kaiken: PomPomit ovat upeita, värikkäitä  paperikukkia, joita osaa askarrella kuka tahansa.
Tarvittiin paljon keltaista ja valkoista silkkipaperia, siimaa ja sakset. Ja ennen kaikkea näppäriä käsiä! Ja ohjeet, me käytimme tätä:
http://esmeraldas.bellablogit.fi/pom-pom-ohje/

Keltaisen silkkipaperin määrä tuotti pienen haasteen mutta lopulta tarvittavat ja hieman extraakin löytyi Muovitukusta Nuppulatieltä.
Ja mitäpä muuta sitä yrittäjä perheineen puuhaisi arki-iltana kuin askartelisi yhdessä keittiön pöydän ympärillä. Ei se ollut ihan niin herttaista ja romanttista kuin saattaisi luulla.

Mutta aamuksi oli tarvittava määrä PomPomeja valmiina ja nyt ne ovat Kelloliikkeen ikkunassa. Kannataa tulla katsomaan kauempaakin!!

Seiko Astron SAST023

Kelloliike siirtyi kuluneella viikolla GPS aikaan. Saimme myyntiin SEIKO ASTRON rannekelloja, jotka ainoana maailmassa löytävät oikean aikavyöhykkeen napinpainalluksella siirryttäessä vaikkapa maanosasta toiseen.
Se tunnistaa kaikki 39 aikavyöhykettä.
Aurinkopaneelin ansiosta se ei vaadi pariston vaihtoa.
Lisäksi SEIKO ASTRONISSA on perpetuaalinen automaattipäivyri, joka on ajastettu vuoteen 2100 sakka.
Kellomalliston kokonaisuudessaan näet täältä:
http://www.seiko.fi/app/product/list/-/id/50/

SEIKO ASTRON on ainutlaatuisuudessaan erinomainen sinulle joka työskentelet tai lomailet eripuolilla maailmaa. Kello on myös aina hyvä lahja!
 JOS NÄET TAIVAAN – KELLOSI TIETÄÄ MISSÄ OLET JA SÄÄTÄÄ AIKAVYÖHYKKEEN OIKEAKSI.

Tavataan kelloliikkeessä
GMT +2:00.

p.s. Muistathan, että kellonvaihtoviikot
       jatkuvat koko maaliskuun ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.