Support your local

Kelloseppämme Antin huoltamat vanhat seinäkellot tikittävät tasaisesti kelloliikkeen sepän työhuoneen puolella. Asiakkaan tulosta kertova ovikello sen sijaan on hiljaa, soi vain jonkun harvan kerran päivässä. Elämme nyt yhdessä tätä epätietoisuuden ja varovaisuuden aikaa, joka muuttaa ja hankaloittaa meidän kaikkien elämää – arkemme muuttui kuin salamaniskusta. Ja tuntuu siltä, kuin mittaisimme aikaakin aivan uudella tavalla.

 

Pandemiatilanne koskee meitä kaikkia. Tämä aika koettelee taloudellisesti, töiden väheneminen ja lomautukset vaikeuttavat hyvin monien elämää, kulttuurialan toimijat ja pienyritykset kärsivät ennalta aavistamattomista töiden peruuttamisista ja asiakaskadosta. Tämä aika opettaa meitä myös näkemään asioita uudelta kantilta ja synnyttää uutta yhteisöllisyyttä – uhkaava ja vaikea tilanne, joka koskettaa yhtälailla kaikkia, lähentää ja auttaa meitä ymmärtämään paremmin toisiamme. Ja tästä myös selviämme, yhteen hiileen puhaltamalla.


Support your local-kampanja syntyi hetkessä, sitä tarvitsemme nyt: Tue paikallista toimijaa. Kelloliike Salonen on palvellut turkulaisia Satakunnantiellä 89 vuotta, ja haluamme voida toimia niin tästä eteenpäinkin. On aina ilo palvella asiakkaitamme, niin vakioasiakkaitamme kuin ensi kertaa liikkeeseen tulevia. Jos suinkin voitte ajatella nyt jo tekevänne jotain, vaikka myöhäisemmälle ajankohdalle suunniteltuja hankintoja, niin toivomme, että toteuttaisitte noita hankintoja juuri nyt. Suosikaa paikallista, muistakaa myös meitä, niin kelloseppä ja Kelloliike Salonen säilyvät teitä palvelemassa edelleen. 

Kiitos, lämpimästi tervehtien,

Hanna, Katri ja Antti