SYKSYN MERKIT

Juuri nyt kirjoittaessani tätä blogia paistaa aurinko! Istun linja-autossa matkalla Jyväskylään. Perillä suuntaamme tyttäreni uuten opiskelija-asuntoon. Olemme siis muuttomatkalla,  tai siis tyttäreni on. Huonekalut tulevat perässä viikonloppuna kuormurilla, toivottavasti jo siinä vaiheessa siivottuun pikkukotiin.
Yksi varma syksyn merkki on siis opiskelujen alkaminen.

Varma syksyn merkki on myös kellonvaihtoviikot.
Nyt kannattaa kaivaa vanhat, tarpeettomat, rikkinäiset, epäkäytännölliset, tai muuten vaan kyllästyttävät rannekellot esiin ja tulla kelloliikkeeseen päivittämään tilanne. Hyvitämme syyskuun ajan kaikista, käymättömistäkin rannekelloista 30€-60€ vaihdossa uuteen SEIKO rannekelloon.
Syyskuun erikoistarjous on miesten teräksinen kronografi. Sen suositushinta on 259€ ja 80€:n superhyvityksen jälkeen hinta on vain 179€!
Kannattaa tulla kauempaakin.
Vanhoista rannekelloista poistetaan akut ja paristot, jotka lajitellaan kierrätystä varten. Hopeaoksidiparistot lähtevät Italiaan asti jatkokäsittelyyn. Muut kellon osat toimitetaan asianmukaisesti eroteltuna eteenpäin.

 Viime kerralla kirjoittelin uusista vapaa-ajan suunnitelmistani ja ensimmäinen  askel on jo otettu: Ilmoittauduin jäsenksi uuteen MENTOR -kuntosaliin  ja siellä kuukauden mittaiselle valmennuskurssille. Let see, kuinka homma etenee ja rautaa alkaa nousta…

 Ja lisää syksynmerkkejä: Kelloliikkeen oven viereen ruukkuihin löysin Turun torilta upeat moniväriset krysanteemit. Niitä on tosi moni ihastellut ihan ääneen.

Ja kotona leivoin ensimmäinen omenapiirakan oman pihan omenoista..

Harjattula Golfin pihalla on upea pihlaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.