Team FightBack

 

Tälle viikolle osui jotain hienoa, josta haluan kertoa.
Olin vuoden 2014 positiivisimman turkulaisen Pekka Hyysalon, FightBack toiminnan ja Platinoron yhteishankkeen, FightBack -hopeakorun julkistamistilaisuudessa.

Pekka vammautui vaikeasti laskettelurinteessä Ylläksellä ja on taistellut tiensä takaisin jaloilleen, sanan varsinaisessa merkityksessä, ja todella uskomattomasti!!. Korun julkistamistilaisuudessa hän kertoi otteita ”matkan” varrelta ja FightBack toiminnan peruskulmakivistä:
FightBack tukee tulevaisuudessa muitakin vastaavaan tilanteeseen joutuneita urheilijoita. Tukitoiminta vaatii varoja, joten FightBackin ympärille on rakennettu erilaisia tuotteita ja tapahtumia varojen kartuttamiseksi. Yksi upeimmista on turkulaisen Platinoron käsityönä valmistama FightBack-hopeakoru.
Ensimmäiset 100 hopeakorua ovat numeroituja. Numero ykköstä kantaa tietenkin Pekka itse.
Muita numeroidun FightBack-korun omistajia ovat mm. Pekan äiti 1/12, Mikko Koivu 9, Timo Nummelin 3, Peter Palmroth 5, ja paljon muita Pekan kannustajia.


Koska olen Platinoron ainoa jälleenmyyjä Turussa, voin ilokseni kertoa että FightBack-korut tulevat kelloliikkeeseen myyntiin elokuun alussa. Se on upea lahja niin nuorelle kuin vanhalle, ystävälle tai yritykselle, kertomaan kannustuksesta ja positiivisista ajatuksista.

VARAUKSIA OTETAAN VASTAAN!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *