YSTÄVÄNPÄIVÄN HALI

Hali-riipus

Lumoava, viime vuonna viisi vuotta täyttänyt kuopiolainen korubrändi, lanseerasi helmikuulle ystävänpäiväksi Hali-korusarjan. Hauskasti hali-sana taipuu myös koruksi. Minun silmissäni korun muoto lähtee sydämestä ja on kuitenkin avarampi ja lempeämpi kuin perinteisesti koruissa tavattu sydänmalli. Hopeiseen Hali-mallistoon kuuluvat kaksi erikokoista riipusta ja korvakorut sekä rannekoru. Osa Hali-malleista löytyy myös kultaisena.

Hali on Heikki Hartikaisen muotoilema. Lisää muotoilija Heikki Hartikaisesta löydät täältä
//www.lumoava.fi/designers/hartikainen/

Jokaisen päivän pitäisi olla ystävänpäivä. Jossain muodossa.
Valitettavasti syyllistyn siihen, että soittelen ystävilleni aivan liian harvoin. Tekstiviestien kirjoittamisen koen hitaaksi (en osaa käyttää lyhenteitä, hymiöitä harjoittelen, kielioppi pitää olla kunnossa) ja sähköpostia luen ja kirjoittelen vain työpäivän aikana, jos ehdin. Facebookissa olen vain Kelloliike Salosena. Twitteriä yms. en toistaiseksi osaa käyttää, enkä ole ihan varma ehdinkö ja haluanko. Onneksi minulla on kuitenkin ystäviä, joilla on ihan samanlainen, kiireinen arki tässä vilkkaaksi kutsutussa some-maailmassa.

Pelkkää  raitaa!

Sitten kun on aikaa tavata, käydä yhdessä kävelylenkillä… piipahtaa vierailulla… kokata kimpassa ja istua hyvän ruoan ja viinilasillisen äärelle.. tai tehdä yhteisiä reissuja vaikkapa veneilyn tai linturetken merkeissä, niin ystävä on edelleen se mukava, luotettava, tutun turvallinen, jota ajattelen usein, mutta en ehdi kertoa sitä. 
Hyvää ystävänpäivää kaikille <3

Clicquot!
Korvenperän juhannuskakku.

Jatte ja Palle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.