JOULUN ODOTUSTA

Täällä sivulla on taas ollut hiljaista. Tällä kertaa selitys on se, että tyttäreni Sofia sai valkolakin torstaina 5.12. ja sen tapahtuman ympärillä on riittänyt tohinaa jo pidemmän aikaa, erityisesti viime viikkoina.
Nyt tyttärellä on valkolakki ja juhlista on jäljellä vain onnellinen olo ja täytekakkujen rääppeet.

Kelloliike on valmiina jouluun. Somistajani Sarai kävi edellisviikolla ja kälyni Heidi punoi ikkoinoihin upeat kuusikranssit. Glögipannu on nostettu esiin ja suklaakulho on täytetty.
Kellopöydillä ovat mm. loppusyksyn SEIKO uutuudet ja naisten ja tyttöjen Leijona-kellot. Täytyy sanoa, että Leijona mallistossa on erittäin onnistuneita uutuuksia – ja vieläpä mukavaan hintaan. Pikkuneideille, pikkuruiseen ranteeseen  löytyy nyt omat bling-bling kellot.

Sinikantinen kirjamme auttaa muistamaan aiemmat lahjaostokset ja sitä kautta korusarjoihin on helppo antaa jatkoa. Muutamat rouvat ovat käyneet lisäämässä sinne myös toiveensa…

Joulukuussa kelloliike palvelee jokaisena arkipäivänä klo 10-18, lauantaisin tunnin pidempään eli klo 10-15 ja myös sunnutaisin klo 12-16. Kelloliikkeessä on rauhallinen kivijalkaliikkeen tunnelma ja glögipannu kuumana.
Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.