MARRASKUU…

Olen jo muutaman kerran aiemminkin vuodattanut täällä blogissani tätä marraskuun surkeutta. Pimeys painaa päälle ja mitään en saa aikaiseksi. Ääh.

Kelloliikkeessä on asiakaspalvelun ohessa riittänyt tekemistä. Joulupukki toimitti tänne sivuokonttoriinsa runsaasti upeita tuotteita odottamaan paketointia, joten laatikoiden purkamista, kellojen aikaan laittoa ja esillepanon edellyttämää säätämistä on riittänyt mukavasti.
Kellopöydät notkuvat nyt SEIKO, Casio, Fossil ja Leijona uutuuksista.
Jouluksi saamme koruvalikoimaan  uuden, ihastuttavan brändin:
Tammi Jewellery. Alpo Tammen 1954 perustama turkulainen Tammen koru on saanut uutta buustia ja energiaa, kun markkinointialan ammattilainen Miia Saarikko osti osan yritystä ja otti yrityksen ilmeen ja imagon käsittelyynsä. Tuloksena syntyi upea Tammi Jewellery. Kultaseppä Marjut Kempin veistokselliset korut ja Miia Saarikon määrätietoinen suunnitelma saivat osakseen ihastelua ja positiivista palautetta Kelloliikkeen naisten illassa.
www.tammijewellery.com

Marraskuun illat ovat tuoneet kelloliikkeeseen monenlaisia naisporukoita. Niiden myötä on syntynyt uusia ideoita kivijalkamyynnin kehittämiseksi. Kiitos innovatiivisille vierailleni.

Logomon sininen juhlatunnelma.

Ei marraskuu pelkkää työtä ole ollut: Viime viikonloppuna virkistäydyttiin yrittäjien vuosijuhlassa Logomossa. Upeat puitteet, hyvää ruokaa, mukaansa tempaavaa musiikkia ja ihanat ystävät! Hauskaa oli valomerkkiin asti.

Torstai-iltana kävin oppimassa uutta, SOMECO:n toimitusjohtaja Minna Valtari esitelmöi somesta yrittämisen näkökulmasta. Antoisa kolmetuntinen, suosittelen! Sen myötä Kelloliike siirtyi Instagramin aikaan. Ongelmana vaan on se, että älykäs Lumiani ei oikein jaksa pyörittää sitä.

Minna Valtari, Someco Oy

Nyt odotetaan jouluvaloja, lunta ja pakkasta ja stressataan tyttären tulevia lakkiaisia.

Ihanat naiset Logomon wc:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.