KIINNOSTAAKO KELLO?

Tänä vuonna lauanantaina 28.3. 2015 vietetään toisen kerran kansallista kellojen päivää.  Se ei ole liputuspäivä velä;)
Päivän tarkoituksena on tuoda esiin ajan seuraamisen tärkeyttä jo muinaisista ajoista lähtien, kellon merkitystä arjessa ja juhlassa ja arvostusta kellosepän työlle.

Kelloliike Salonen keskittyy Kellojen päivänä kellosepän, tai siis kelloseppien työhön. Vietämme päivää teemalla ”Kiinnostaako kello?” Ja kyllähän se kiinnostaa! ’

Kellojen päivänä 28.3.2015 klo 9.00-14.00 kelloseppämme Antti Itähaarla sekä kaksi Anttia Hyvinkäältä (Kuitto ja Vaherno) vastaavat asiakkaiden kellokysymyksiin: Kellon ikä, kunto, laatu ja huollon hinta, kun kyseessä on rannekello, taskukello, pöytäkello tai seinäkello. Myös myyntihintaa voi tiedustella mutta siihen emme ota kantaa: Käytetyn kellon myyntihinnan määrittelee usein miten ostaja.
Idea kelloseppäpäivään syntyi asiakastarpeesta: Asiakkaat poikkeavat kellojensa kanssa liikkeessämme tiedustelemassa esimerkiksi perinnöksi saatuun tai pöytälaatikkoon unohtuneen kellon ikää, kuntoa, laatua ja huollon hinta-arviota.

No miksi ihmeessä kelloseppiä pitää tuoda Turkuun Hyvinkäältä asti?
Siksi että suuri kellomahti, sveitsiläinen Swatch Group on viime kesästä lähtien mahdollistanut kellomerkkiensä huollot ja niihin liittyvät varaosaostot vain valtuutetuille huolloille ja valitettavasti turkulaiset kellohuollot putosivat pois siinä vaiheessa. Näitä merkkejä ovat mm. Omega, Rado, Tissot, Certina ja Calvin Klein. Näin ollen jos sinulla sattuu olemaan kello jotakin em. merkeistä, on se viime kesästä lähtien pitänyt lähettää Turun seudulta huollettavaksi muualle, jos olet halunnut teettää huollon alkuperäisillä osilla. Tästä johtuen
pieni kivijalkaliike Satakunnantiellä on päätynyt toimivaan yhteistyöhön yksityisen, hyvinkääläisen kelloseppäpalvelun, kahden Antin edustaman Watch Service Finlandin kanssa.

Tervetuloa Kellojen päivänä 28.3.2015 kelloliikkeeseen. Jos kellosepillä sattuu olemaan ruuhkaa, tarjoamme odotellessa pullakahvit.

Kellojen päivänä laadukkaat HIRSCH-rannekkeet -10%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.