LORUKORU

Lorukoru kuulostaa ihan sadulta tai pikkulasten jutulta.
Tarkempi perehtyminen asiaan viime syksynä toi esiin upean kotimaisen hopeakorusarjan.
Nimen taustalla ovat suomalainen Charlotta Eskola ja hänen italialainen miehensä Bruno Stampone.
Oro ja cuore ovat italiaa ja tarkoittavat kultaa ja sydäntä ja näistä sanoista (ja ääntämisestä) on syntynyt nimi LORUKORU. Lisää aiheesta http://www.lorukoru.com/
Korumallistoon kuuluu herkkiä mutta myös vahvoja aiheita ja muotoja, jotka sopivat monen ikäiselle käyttäjälle ja suomalaiseen pukeutumiseen. Lorukoruja on annettu kastelahjaksi, rippilahjaksi, valmistuvalle, syntymäpäivänä ja nyt viimeksi posliinihääpäivän muistoksi.
Kelloliikkeessä oli tällä viikolla Lorukorun esittelypäivä. Esillä oli koko korumallisto, jossa jokaisella kokoelmalla oli oma tarinansa. Kaikki kokoelmat ovat moniosaisia eli kaulariipus löytää parikseen korvakorut, rannekorun ja sormuksen. Esittelypäivänä monet asiakkaat kävivät ihastelemassa kokoelmia ja muistivat kuulleensa mieleenpainuvan nimen ennenkin. 

Arjessani ennen kellokauppaa en lähtenyt ostoksille esittelypäivän innoittamana mutta saatoin pysähtyä kuuntelemaan sellaista sen osuessa kohdalle. Tämän viikkoisen Lorukoru-esittelyn ja viime viikolla olleen Paletti Jewelry timanttisormus esittelyn jälkeen aion pysähtyä useamminkin. Sen kautta välittyy monta asiaa tuotteen laadusta, malliston koosta ja valmistuksesta. Lisäksi edustajalle on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joita varten ei kotona mainoksen ääressä jaksaisi ponnistella, esim. lähettämällä sähköpostia valmistajalle.
Maagiset voimat ja ponnistelu ilmestyvät kuvioihin, kun jotain on pielessä eli ostamani tuote ei vastaa mielikuvaani.   




Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.