Salibandya, öljyttyä pintaa ja pop up -store

Kelloliike suuntasi tänään salibandykentän laidalle pop up-storen muodossa.

Scandinavian Hunks ja
 Kelloliike Salosen pop up -store

TPS Salibandyn naisten edustusjoukkue avasi SM-liigakautensa kotiottelulla Seinäjokea vastaan. Voitto jäi Turkuun tuloksella 4-2!!
Ottelun toisella erätauolla ihailtiin öljyttyjä adoniksia, kun kaukaloon astui Scandinavian Hunks.

Salibandy on lähellä sydäntäni. Pelasin nuoruudessani ringetteä ja jalkapalloa esikoisemme syntymään asti. Viisitoista vuotta vierähti jumppasaleilla, kunnes vuonna 2004 kevättalvella viritettiin salibandypoikien äideistä oma peliporukka Fenix ja sillä tiellä mennään edelleen: Kaksi kertaa viikossa juoksen reikäpallon perässä valmentajamme Hanna Markelan johdolla upeassa naisporukassa. Mikään ei ole muuttunut; samassa joukkueessa juoksee myös ikinuori ringette- ja jalkapallokaverini Taru.Mikään ei ole muuttunut;
Scandinavian Hunks,
 ja Taru
TPS Salibandyn naisten edustusjoukkueen toimintaa on tullut seurattua ihan läheltäkin. Tänä vuonna hurraan katsomon puolella. Matsien päätteeksi palkitaan ottelun onnistujat kummastakin joukkueesta, ja he saavat Turussa kaudella 2012-2013 kelloliikkeen lahjoittaman ULINX rannekorun tai JETSET Candy rannekellon.
Toivotan TPS naisille menestystä alkaneella kaudella.
Kummipelaajallemme Jonna Rouskulle toivon runsaasti tehoja, jotta kentällä kuulutettaisiin mahdollisimman usein
Kelloliikkeen kummipelaaja Jonna Rousku

”JONNA ROUSKU ja KELLOLIIKE SALONEN!!”.
Tänään se toteutui; Jonna teki joukkueen voittomaalin, tehot 1+1 ja ansaitsi JetSet Candy rannekellon sekä Iltasanomien tähtiraadissa 3 pistettä. Onnittelut!

Illan voittajajoukkue TPS ja Scandinavian Hunks!
JETSET Candy ja WB30
ULINX rannekorut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *