TSEMPPIÄ SUOMALAISET!

Yleisurheilun MM-kisat ovat jo lopppusuoralla. Itse en ole ehtinyt niitä seuraamaan kuin muutamasta tv:n urheilukoosteesta. Asiakkaat ovat kuitenkin pitäneet hyvin ajantasalla, eli suomalaisia on mukana todella pieni joukkue ja toistaiseksi ei historiankirjoja ole niiltä osin uusiksi kirjoitettu.

Kelloliikkeessä on kynä käynyt ahkeraan;  ”VASTAA ja VOITA SEIKO rannekello veikkaamalla miesten keihäänheiton voittotulos” keräsi valtavan määrän vastauksia. Nyt odotetaan iltaa ja jännätään voittajaa Moskovassa ja kelloliikkeessä. Osa vastaajista oli ihan varma jo keihäskilvan voittajan nimestäkin;)
Paristonvaihdon valmistumista odotellessa on monen asiakkaan kanssa tarinoitu urheilijoista ja urheilulajeista, ”voiton nälän” puutteesta ja dopingikäryistä, onkohan ”puhdasta” urheilua enää olemassakaan. Keskustelujen sävy on ollut hieman… synkeä.

Tähän lauantaihin suunniteltu makkaranpaistotempaus vaihtui pullakahviksi. Kaikki sääennusteet lupasivat voimakasta sadetta, joten grillikutsut kelloliikkeen pihalla eivät houkutelleet edes ”idean isää”. Kisajännityksen kevennykseksi olleet SEIKO kellotarjoukset toivat liikkeeseen asiakkaita kauempaakin, ja teimme samalla tilaa syksyn uusille SEIKO malleille.

Kellonvaihtoviikkojen alkua odotellessa pidetään peukkuja suomalaisille keihäsmiehille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *