VAUHDIKAS VIIKKO

Terveisiä Tukholmasta. Kotiuduin tänä aamuna mahdottomalta näyttäneen  merisumun läpi takaisin töihin. Käväisin Tukholman kello- ja korumessuilla tutustumassa syksyn tarjontaan ja hahmottelemassa tulevaa.
Päälimmäiseksi reissusta jäi mieleen erittäin ystävällinen ja rento messutunnelma, Nato Strap rannekellot ja hopeakorujen valta-aseman jatkuminen.

Viikko on ollut muutenkin vauhdikas. Torstaina kiiruhdin laivaan suoraan Yrittäjien Brändiseminaarista. Parituntinen vierähti vauhdilla Arkenin auditoriossa, jossa mm. loistavasti esiintynyt  Lisa Sounio esitelmöi yrittämisestä ja brändäyksestä. Uusia ajatuksia heräsi paljon. Aiemmin ongelmaksi kokemani asiat ovatkin itse asiassa vahvuuksiamme, kunhan vaan osaan tuoda ne esiin oikealla tavalla. Ja ystävällinen ja asiantunteva palvelu – sen päälle on edelleen hyvä rakentaa!

Eikä siinä vielä kaikki: Tiistai aamuna olin tosi reipas ja kiiruhdin kahdeksaksi Timaliin, Raisioon. Sieltä tuli aamukahvin ohessa ytimekäs pläjäys asiaa sähköisestä markkinoinnista. Paikalla oli  lähes sata kuulijaa; olin ekakertalainen ja aion mennä uudelleen. 

Onhan viikkoon mahtunut myös salibandya ja syksyn ekat Pace-treenit.
Nyt ovat purjeet ylhäällä ja suuntana Nauvo. Oletettavasti kesän viimeinen purjehdusreissu, vaikka kesä ei vielä näytäkään päättyvän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.