SYYSKUUN KELLONVAIHTOVIIKOT

Elokuu alkaa olla ohi. Viime viikonloppuna käytiin herkuttelemassa Högsårassa. Farmors Cafen  grillattu lammas ja notkuva kakkupäytä, suosittelen! Helteisen päivän ja mahtavan illallisen kruunasi täysikuu.

Taas on se aika kesästä – tai alkusyksystä- kun kelloliikkeessä aloitetellaan kellonvaihtoviikkoja. Kellonvaihtoviikot ovat edeltäjäni Ilkka Salosen lanseeraama tapa laittaa kellot kiertoon: Useasta pöytälaatikosta löytyy ainakin yksi pysähtynyt, tarpeettomaksi käynyt rannekello. Mutta miten se pitäisi hävittää, mihin rannekellot kierrätetään?
Minun ja kelloliikkeen yhteisen taipaleen alusta asti ovat asiakkaat tiedustelleet kellonvaihtoviikkoja, niin tutuksi se oli tullut vuosien saatossa. Päätimme silloin, että pidetään vaihtokampanja kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa, ja lisätään siihen vielä jokin erikoistarjous.
Tänä vuonna kellonvaihtoviikot ovat 2.-28.9.2013.

Erikoistarjouksena on miesten SEIKO rannekello SGEG-mallistosta hintaan 99€ (ovh 149€, hyvitys vanhasta kellosta -50€).
Muihin SEIKO-malleihin hyvitys on 30€-60€ riippuen uuden, hankittavan rannekellon hinnasta.
Kierrätettävät kellot avataan, paristot ja metallit kierrätetään oikeaoppisesti. 

Lämpimät elokuun illat ovat houkutelleet turkulaiset ulos ”koloistaan”. Pyörälenkillä on ollut ilo nähdä eri ikäisiä lenkkeilijöitä Aurajoen varressa, rotista huolimatta ;).
Myös leukalihakset ovat lenkillä vahvistuneet (Krisse ja Minna!). Iloinen yllätys löytyi Kahvila Paawon tornista: Kelloliikkeestä hankittu SEIKO seinäkello oli saanut upean paikan Aurajoen varressa. Poiketkaahan katsomaan ja kaffelle! www.kahvilapaawo.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.