KELLOMIESTEN ILTA

Asiatietoa kelloista:
Joona Vuorenpää ja Jussi Kivistö

Ylpeänä esittelen, että kelloliikkeeni emännöi torstai-iltana Kellomiesten iltaa. Kelloliikkeeseen kokoontui kolmisenkymmentä todellista kellomiestä. Tunnelma oli tiivis ja innostunut. Kelloliikkeen 82-vuotinen historia sai ”kirjaansa” uuden sivun ja kokemuksen.

Tiivis tunnelma sai
kameran linssinkin huuruun.

Illan asiasisällöstä vastasivat Joona Vuorenpää, Kellomies ja Prätkämies -kirjojen kirjoittaja, sekä Suomen SEIKO tuotepäällikkö Jussi Kivistö. Joona, Jussi sekä mukana matkanneet neljä upeaa Grand Seikoa keräsivät kelloliikkeen täyteen aktiivisia, vanhoja ja iloksemme myös uusia kelloharrastajia, kuulijoita ja keskustelijoita.
Jussi Kivistö kertoi SEIKOista, historiasta tähän päivään. Esillä olivat myös SEIKO malliston syksyn uutuudet. Grand Seikot saivat osakseen suurta ihailua, etenkin kun Suomesta puuttuu edelleen niiden jälleenmyyjä. Joona Vuorenpää sparrasi kellokeskusteluja ja  signeerasi myynnissä olleet Kellomies- ja Prätkämies kirjat.
Joonalla on myös oma sivusto ja blogi, jonka löydät täältä: www.kellomies.fi

Team Kellomiesten ilta
väsyneenä mutta onnellisena.
Grand Seiko SBGA029

 Kelloliikkeeseen jäi myyntiin muutatama signeerattu Kellomies kirja, joten jos mietit isänpäivälahjaa tai joululahjaa kelloharrastajalle, niin tässä on oiva vinkki.

Työ jatkuu. Suomen markkinoille kaivataan laadukkaita windereitä ja kellojen säilytysrasioita.

Olen sovittanut ranteeseen Grand Seikoa omassa kelloliikkeessäni!.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *